Wednesday, November 17, 2010

Hari Cuti

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat sahabat ain semua.

Pertama sekali ain ingin ucapkan salam aidiladha buat sahabat Islam semua.Semoga aidiladha kali ini memberikan seribu satu pengertian buat kita semua.

Hari ini hari ke-2 ain bercuti setelah selesai bekerja shif malam.Masih ada 4 hari lagi baki cuti ain yang tinggal.Sahaja ain mengambil cuti panjang.Setelah penat bekerja, perlunya badan dan minda ini direhatkan.

Hari ini ain habiskan masa berehat bersama keluarga mertua.Waktu cuti begini dapatlah ain gunakan untuk berborak panjang bersama ahli keluarga yang lain.Memang rasa seronok dapat berkumpul beramai-ramai sambil bertukar cerita.Kebiasaannya semua sibuk dengan kerja, waktu cuti begini dapatlah melepaskan rindu sambil mengeratkan hubungan silaturahim yang tersedia terjalin.

Mak mertua ain memang pakar memasak.Menu hari ni nasi himpit+ayam masak merah+lontong+sup tulang lembu(daging korban).Makan ramai-ramai, bertambah berselera ain.Bertambah-tambah pulak tu....:)

Ain juga gunakan masa yang ada hari ini untuk upgrade blog ain.Banyak juga perkara baru ain belajar.Ain turut mengambil kesempatan ini layari tulisan penulis blogger yang lain.Kebiasaannya ain hanya update blog sendiri kerana kesuntukkan masa.Apapun, suami pendorong utama ain untuk terus menulis blog!

Sampai disini saja coretan ain kali ini.Diharapkan sahabat ain semua yang sudi membaca blog ini terus memberikan sokongan dan sudi memberi komen membina untuk ain.

Salam aidiladha ain ucapkan kepada semua.Assalamualaikum.laptop kesayangan........

No comments:

Post a Comment

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.
Terima kasih pada semua yang sudi meluangkan masa membaca blog ain. Pendapat / pandangan anda amat ain hargai..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SAHABAT NUR

SAHABAT NUR