Wednesday, January 5, 2011

NIATKU

Assalamualaikum, sahabat ain semua yang amat ain sayangi.Moga sahabat sekalian semua sihat hendaknya.

Baru-baru ni ain ada selitkan tajuk 'AURAT' dan 'SELOKA TENTANG AURAT' dalam coretan blog ain.Ain berharap ianya dapat menimbulkan kesedaran terutamanya buat muslimah sekalian.Segala yang ain tonjolkan adalah ingatan untuk diri sendiri juga yang masih lagi serba kekurangan.Tiada niat untuk menghina sesiapa, sekadar berkongsi ilmu demi kebaikkan kita bersama.Sesungguhnya ain berharap kita semua sentiasa bermuhasabah diri sendiri demi mendapatkan keredhaan Ilahi.

Setiap kali ain ingin coretkan sesuatu melalui blog ini ain akan pasangkan niat agar setiap coretan yang ain tulis adalah sesuatu yang boleh dimanfaatkan bersama dan bukannya yang melalaikan.

Segala perbuatan, tindakan, pertuturan, penglihatan, dan juga coretan yang ain buat akan disoal kelak.Maka, ain berharap sekiranya ada salah silap sepanjang ain menulis blog, ada diantara sahabat sekalian yang sudi menegur.

Baiklah, sebelum ain akhiri coretan ain kali ini, ingin ain kongsikan ilustrasi yang ain copy daripada sahabat blog ain ini yang amat mudah difahami.

Bagi sahabat sekalian yang ingin tahu lebih mengenai aurat, sudi-sudilah layari blog sahabat ain ini- keluargakusayang.blogspot.com.Banyak info yang boleh didapati melalui blog ini.

Segala yang ditulis dalam blog NUR adalah ingatan untuk diri sendiri juga.Segala yang baik datang daripadaNYA..dan yang buruk datang daripada diri sendiri.

Maaf ya, ilustrasi kurang jelas.


No comments:

Post a Comment

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.
Terima kasih pada semua yang sudi meluangkan masa membaca blog ain. Pendapat / pandangan anda amat ain hargai..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SAHABAT NUR

SAHABAT NUR